18.3.2013

Boubouki

Törmäsin netissä  Bouboukin kaakelitarrohin, joilla voisi hyvinkin kuvitella tekevänsä pikaehostusta kylppäriin tai keittiöön. Käytössä en kaakelitarroihin ole koskaan tutustunut, mutta ainakin ajatuksen tasolla tarrat tuntuisivat käteviltä piristämään vaikkapa putkiremonttia odottelevaa vessaa. Mikä on todellisuus, onko käyttökokemuksia?

Boubouki-tuotteita myy Suomessa ainakin Zalando.Kaikki kuvat: Boubouki

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea. Voipi olla, että meidän keittiön kiiltävä mustat laatat saa osittain uudet tarrat pintaansa!
  Aurinkoa viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kokemusta ei ole, mutta miksi noi ei toimis:) Kivoja kuoseja. Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos taas vinkistä,lähden heti valikoimaa tarkistamaan.Keittiöremontti saa odottaa vielä vuoden,pari ja noilla saisi kivasti ilmettä lisää tylsään keittiöön..Esittelit taannoin hiiskatin hienoja vaahtosammuttimia ja googlailin niitä tovin ja jostain löysinkin Suomesta mutta tilaamatta jäi,hinta oli muistaakseni lähes 3x normisammuttimen hinta.Silti mietityttää edelleen :)

  VastaaPoista
 4. No jos noissa on yhtään samanlainen pito kuin niissä millä 70-80 -luvulla kotien kaakeleita ehostettiin, niin kyllä ainakin paikallaan kestävät. Muistan lapsuudenkodista hämärästi niitä kuva-aiheiltaan hieman DDR-henkisempiä kaakelitarroja, joita oli lätkitty niin keittiön välitilan kaakeleihin kuin kylpyammeen vierusseinämään. Onpa kiva päivitys aiheeseen. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli noin kymmenen vuotta sitten tarrat tai siirtokuvat keittiön muutamissa kaakeleissa. Ne istuivat laattoihin niin hyvin, että vieraat luulivat kuvien olevan ihan pysyvästi laatoissa. Itse pelkäsin että reunat likaantuvat, mutta ei mitään sellaista. Nyt en vain tosiaan muista olivatko ne tarroja vai jonkinlaiset siirtokuvat. Toivat kivasti väriä vuokra-asunnon keittiöön.

  Laura

  VastaaPoista
 6. Zalandolta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa sisustusjuttua! Olin ihan taivaassa yksi päivä,kun eksyin heidän sivuilleen ja huomasin, että siellä on myös "Koti"-osio :)

  VastaaPoista
 7. Tervetullut lisä sisustusrintamalle nuo kaakelitarrat, törmäsin jossain muuallakin samanmoisiin mutta unohtui jo missä. Ja oletpa näköjään taitava kässäilemäänkin, huomasin ed. postauksesta:)!

  VastaaPoista
 8. Eih, innostuin jo ihan täysin kunnes kävin kattoon, että meiän laatat ei kyllä oo 15 x 15 cm. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bouboukilta voi tilata tarroja monessa koossa (10x10cm, 15x15cm, 15x20cm, 20x20cm), kun laittaa sinne ensiksi viestiä. :)

   Poista
 9. Olen tässä pari kuukautta haaveillut noista tarroista, mutta ei ollut mihin niitä laittaa. Juuri tein sopimuksen uudesta vuokra-asunnosta, jonka keittiön laatat saattaisivat ollakin juuri sen 15x15 cm, joita Zalandolla myydään. (Millaisetkohan postikulut tulee, jos Bouboukilta lähtee suoraan tilaamaan? En löytänyt kuin saksalaiset sivut.) Nyt mietin enää sitä, uskallanko laittaa noita. Liimajäljistä on ikäviä kokemuksia (ihmesienellä lähti maalit seinästä, mutta liima sen kuin oli ja pysyi). Tietääkö kukaan, jättääkö nuo jälkiä, kun ne joskus irroitetaan? Kiitos vastauksista!

  VastaaPoista