15.3.2013

Väriä

Vaikka järki puhuisi yksivärisen puolesta, eksyy puikoilleni alituiseen näköjään toinen toistaan värikkäämpiä luomuksia. Kun tovi sitten näin piipadoo-blogissa Schoppel-Wollen Zauberball-langasta neulotun huivin, kehitin lähes pakkomielteisen halun saada noita ihania räsymattosävyjä omillekin puikoille. Kuinka kaunis voi lankakerä olla! Kaksi viikkoa sitten aloitettu villatakki on enää hihoja vaille. Zauberball-villatakin ohella neulon myös toista yltiövärikästä villatakkia, taannoisista ale-lankalöydöistäni.

Vastapainoksi ostin yksivärisen, harmaan trikootunikan, mutta hetken mielijohteesta kirjailinkin siihen värikkäitä kukkia, koska koin sen himpun liian tylsäksi.

Yrittänyt siis olen, mutta pakko kai myöntää, että hillitty ja yksivärinen ei taida itselleni olla 'se' juttu tällä hetkellä. Mikälie kevät ja värinkaipuu.


8 kommenttia:

 1. Olisinpa minäkin noin ahkera kutoja..

  Samoin käy mulle yleensä lankojen kanssa, värikkäät viehättävät, tosin mulla se on Noro-kerä toisensa jälkeen..

  VastaaPoista
 2. Hienot kirjailut!

  Jotenkin sitä vaan kaipaa väriä ympärilleen ja ylleen tähän aikaan vuodesta!

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä! Varsinkin tuo jälkimmäinen neule hivelee silmää ja voi miten ihanat ja somat kuviot!! Kyllä tuollaista lankaa täytyy saada pian omillekkin puikoille ja äkkiä :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanaa lankaa! Jos osaisin kutoa vähän paremmin, tekisin legginssit/villahousut tuosta :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lankaa! Mikähän tuon tarkka väri on, taitaa lähteä tilaukseen... :) Mitähän toi isäntä tykkäis jos tilais torkkupeiton verran, muuten kun tuota lankaa ei onneksi oo yhtään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on väriltään Grazy Papagei. Torkkupeittona toimis kyllä kans! Tosin on suhteellisen ohutta, joten saattaisi jokunen kerä hurahtaa. Mutta lankaahan voi myös vaikka raidoittaa jonkin yksivärisen kanssa. :)

   Poista
 6. Kauniit on kirjomuksetkin. Itse kun en tunne kirjontaa yhtään, niin voi kysellä tyhmiä; millaista lankaa siihen olet käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailuihin käytin ihan perus-DMC-kirjontalankaa, jota käsityöliikkeet myyvät. http://www.dmccreative.co.uk

   Poista