15.1.2013

Katseen kestävä sammutin

Törmäsin netissä sattumalta tyylikkäisiin Safe T-jauhesammuttimiin. Eipä tarvitsisi tällaista piilottaa komeroon. Kuoseja ja värejä löytyy kymmeniä. Sammuttimet täyttävät Eu:n turvallisuuskriteerit. Ehkä valmistaja toimittaisi tällaisia myös Suomeen kun kauniisti pyytäis.


 
 Kaikki kuvat: DNC TAG

12 kommenttia:

 1. AIvan mahtavia! Eihän näistä osaisi päättää, minkä valita.. :) Miksi yleensäkin kaikki (suurin osa!) pakollinen vempain on mälsä tai jopa ruma?

  Nimimerkillä, nyt menee duunaamaan sähkökaapin...

  VastaaPoista
 2. Oivoi, mies on halunnut meille tällaisen mutta ne on olleet niin rumia. Tulis suomeen, niin tästä ois oiva isänpäivälahja ja miellyttäis omaakin silmää ;)

  VastaaPoista
 3. Tulipa oivaan aikaan,tällä viikolla olis tarkoitus pari sammutinta hankkia.Tosin saattaa hiukan harmittaa jos käy niin ohraisesti että noin kivoja on olemassa eikä tänne niitä saa :) Otanpa selvää,jos satun jostain saamaan toimituksen niin huikkaan tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikka ihmeessä, jos saat toimituksen onnistumaan Suomeen, niin on muidenkin tiedossa sitten. :)

   Poista
 4. Täälläkin oltais kuulolla, jos Suomeen saa. Tuollaisen - valinnanvaikeus saattaisi kyllä tulla - kehtais pistää paraatipaikalle!

  VastaaPoista
 5. Oi tuommonen musta ois iiihana! Todellaki huikkausta tänne jos joku alkaa tilaamaan. :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Hiukan aiheesta poikkeavaa, kun tuli mieleeni, että satutko asustelemaan Kuopiossa? Tämä blogiasi seuraillut opiskelijatyttö lähettäisi vienon pyynnön pienestä kaupungin esittelystä, kun syksylle olen kaavaillut sinne muuttoa. Millainen kulttuuri siellä on, kirpparit, kirjastot, kahvilat ja muuten, suositteletko asuinpaikaksi? :-)

  VastaaPoista
 7. Todella kivan näköisiä ovat, mutta en todellakaan suosittele jauhesammutinta. Jos joudutte jauhesammutinta käyttämään, niin saatte vielä vuoden päästä siivota jauhetta kotoanne.Onhan se tietenkin parempi vaihtoehto kun palanut koti, mutta silti. Eli hankkikaa nestesammutin.

  VastaaPoista
 8. hauska idea! :-) ps. blogin otsikko on ihana!

  VastaaPoista
 9. Ihania!:) Mun lemppari on tuo mustavalkoruudullinen. Kiva blogi sinulla!

  Anna-Sofia

  VastaaPoista