20.5.2012

Musta tuntuu

että viime keskiviikko oli yksi kevään odotetuimmista päivistä. Ylen Blogistania-ohjelmassa oli viimein vuorossa Jonna. Tuo uskomattoman lahjakas monitaituri, jonka varsinkin viimeaikaisia edesottamuksia ei ole pystynyt seuraamaan hengästymättä. Mä olen niin ylpeä Jonnasta, joka toteuttaa unelmiaan. Sisustustoimittaja ja tyylitaituri sekä tuleva ammattivalokuvaaja ja kirjailija on perustamassa kesällä Tampereelle Suomen, ehkei jopa maailman, ihaninta lankakauppaa.

Kutsun Jonnaa ystäväkseni, vaikka emme ole koskaan tavanneet tai puhuneet edes puhelimessa (jos vuonna 2007 tapahtunutta, Jonnan suorittamaa puhelinhaastattelua Aamulehteen ei lasketa). Olemme työ-, Facebook- ja blogiystäviä. Vuodesta 2009 olemme tehneet yhdessä töitä erinäisissä lehdissä. Jonnaa parempaa työkamua ei ole olemassa ja voin vain todeta, että ilman Jonnaa tuskin olisinkaan enää tällä alalla. Niin suuri vaikutus hänellä ja hänen aina yhtä myönteisellä ja kannustavalla asenteellaan on ollut elämääni ja valintoihini. Vaikka Jonna on vuosien saatossa vaihtanut välillä työpaikkaa ja kaupunkia, yhteys on säilynyt ja yhteisiä työjuttuja putkahtelee eteen aina silloin tällöin.

Jonnakin on sivunnut joskus samaa aihetta omassa blogissaan.

Tänä kesänä korjataan vääryys tässä näkemisasiassa, kesätreffit on tiedossa kunhan päivästä päästään sopimaan. Odottelen vielä hieman tietoa Kerän aukeamisesta, voisin ehkä saada siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tosin hyvä syy on nähdä kaksikin kertaa, jos vain ajoittaa näkemiset oikein.

Jonnan jakso on katsottavissa Yle Areenasta.

Ainiin, ja näkyyhän jaksossa aika monta muutakin ihanaa. Olipa ihana saada heillekin kasvot.

5 kommenttia: