20.5.2012

Musta tuntuu

että viime keskiviikko oli yksi kevään odotetuimmista päivistä. Ylen Blogistania-ohjelmassa oli viimein vuorossa Jonna. Tuo uskomattoman lahjakas monitaituri, jonka varsinkin viimeaikaisia edesottamuksia ei ole pystynyt seuraamaan hengästymättä. Mä olen niin ylpeä Jonnasta, joka toteuttaa unelmiaan. Sisustustoimittaja ja tyylitaituri sekä tuleva ammattivalokuvaaja ja kirjailija on perustamassa kesällä Tampereelle Suomen, ehkei jopa maailman, ihaninta lankakauppaa.

Kutsun Jonnaa ystäväkseni, vaikka emme ole koskaan tavanneet tai puhuneet edes puhelimessa (jos vuonna 2007 tapahtunutta, Jonnan suorittamaa puhelinhaastattelua Aamulehteen ei lasketa). Olemme työ-, Facebook- ja blogiystäviä. Vuodesta 2009 olemme tehneet yhdessä töitä erinäisissä lehdissä. Jonnaa parempaa työkamua ei ole olemassa ja voin vain todeta, että ilman Jonnaa tuskin olisinkaan enää tällä alalla. Niin suuri vaikutus hänellä ja hänen aina yhtä myönteisellä ja kannustavalla asenteellaan on ollut elämääni ja valintoihini. Vaikka Jonna on vuosien saatossa vaihtanut välillä työpaikkaa ja kaupunkia, yhteys on säilynyt ja yhteisiä työjuttuja putkahtelee eteen aina silloin tällöin.

Jonnakin on sivunnut joskus samaa aihetta omassa blogissaan.

Tänä kesänä korjataan vääryys tässä näkemisasiassa, kesätreffit on tiedossa kunhan päivästä päästään sopimaan. Odottelen vielä hieman tietoa Kerän aukeamisesta, voisin ehkä saada siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tosin hyvä syy on nähdä kaksikin kertaa, jos vain ajoittaa näkemiset oikein.

Jonnan jakso on katsottavissa Yle Areenasta.

Ainiin, ja näkyyhän jaksossa aika monta muutakin ihanaa. Olipa ihana saada heillekin kasvot.

9 kommenttia:

 1. Minä olen ihan samaa mieltä kuin Liinu vaikka en henk.kohtaisesti Jonnaa tunnekkaan! Oli tosi kiva ohjelma, isäntäkin katsoi;)
  Pidän erityisesti Jonnan tavasta kirjoittaa aivan kuten eräs blogisti ohjelmassakin sanoi. Itse en enää muista kielioppisääntöjä (melkein satavuotias) mutta nautin hyvästä tekstistä.
  Liinu, sulla on erityisen kaunis nimi!
  Terveisin erään toisen Liinun äiti:-)

  VastaaPoista
 2. The article is very interesting. And I also want to share articles about health, I'm sure this will be useful. Read and share it. Thank you very much :)

  Obat Koreng Menahun
  Obat Scabies Herbal
  Penyebab Kurang Subur/Susah Hamil

  VastaaPoista