13.3.2012

Pala Roomaa

Keväinen Rooma tarjoili matkaseurueellemme vain parastaan. Vaikka meikäläinen oli se, joka oli tehnyt matkalle (taas) huonon kenkävalinnan, en vaihtaisi yhtään käveltyä metriä pois. Nähtävyyksiä näimme sopivasti kävelyetappiemme lomassa, jotka kulkivat kahvilasta, trattoriasta tai ristorantesta toiseen. Nyt tiedämme mekin, että turhaan ei aitoa italialaista ruokaa kehuta. Oliivit, öljyt, cappuccinot, mozzarellat ja muut juustot, tomaatit, bruschettat, pizzat ja pastat -voi että, voisin syödä niitä aina.






















2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Heti tuli kaipuu, Italiaan ja etenkin Roomaan on päästävä. Ne ruoat <3

    VastaaPoista
  2. Mullakin iski kauhee Italian kaipuu! Pääsispä taas :-)

    VastaaPoista