13.2.2012

Puikoilla

on tällä hetkellä menossa kirjoneuleharjoitus. Tarkoituksena olisi tehdä pitkät säärystimet. Kuviot omasta päästä, lankana kokeilussa Novitan tico tico.

Olen ehdottomasti pienten neuletöiden ystävä. Pipot, lapaset ja villasukat valmistuvat nopsaa paksusta langasta. Raita on ollut kova juttu, mutta nyt ajattelin kerrankin kokeilla ihan jotain muuta.


8 kommenttia:

 1. Oh, kirjoneuletta olen minäkin miettinyt, mutta nyt on niin monta päällekkäistä (neulomis)projektia, että se saanee odottaa viekä hetken! Kaunis tuo kuviosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, mullakin on monta työnalla, mutta en malttanut olla näitä aloittamatta, kun inspis iski :D

   Poista
 2. Kaunista ja lempiväreissäni! Raidat ovat minunkin juttu, tulee valmista nopeasti, ehkä ensi kerralla jotain vastaavaa! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 3. Hei, sehän olet sinä! Eikös se ollut tedän kauppa joskus, Ihana Living? Teini-iän kynnyksellä kuolailin niitä söpöjä ihanuuksia nettikaupassanne. Mummoilu on muuten ihan in! Itse aloitan aina neuletöitä ja jos en saa tänä talvena valmiiksi, teen sitten ensi talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä juuri, siskoni kanssa Ihana Living aikoinaan perustettiin. :)

   Neuletöissä hiljaa hyvä tulee! En mäkään ole ihan varma valmistuvatko nämäkään ennen kesää. Syksyllä voi jatkaa siitä mihin on jäänyt. :)

   Poista
 4. Nythän mie vasta hokasin uuden blogisi! Kaunis on kuvio kyllä. Täälläkin puikot kilisee ja kirjoneulonnan alkeet on harjotteilla :)

  VastaaPoista