6.3.2016

Kässäkerho Pom Pom

Lupasin teille uutisia ja uusia tuulia. Täältä tulee: Olen perustanut oman kässäyhteisön, Kässäkerho Pom Pomin, joka on 2.4.2016 aukeava kauppa sekä kässäilijöiden yhteinen olohuone Kuopiossa sekä verkossa.

Oman kässäyhteisön, kannustuksen ja iloisten kohtaamisten lisäksi tarjolla on inspiraatiota, helppoja tsi-ohjeita ja mahtavia pienryhmäkursseja – neulomista, ryijyjä, askartelua. Tulevan kaupan valikoimasta löytyvät pehmeimmät langat ja halutuimmat lahjat kaikille kässäilijöille.

Mikäli kässäily kiinnostaa, tervetuloa mukaan! www.kassakerhopompom.fi
Pom Pom löytyy myös Instagramista: www.instagram.com/kassakerhopompom
ja Facebookista: www.facebook.com/kassakerhopompom

Tämän sivun päivittyminen jatkossa on epätodennäköistä, joskaan en koskaan sano ei varmaksi. Tulkaa siis mukaani Kässäkerhoon niin nähdään ihan varmasti, pian.

7 kommenttia:

  1. Mukavia uutisia ja Onnea Kässäkerho Pom Pom!!! Kovin olen kaukana Kässäkerhon kotipaikasta, mutta mukava linkki tulee olemaan uusi blogiyhteys ja nettikauppa. Niin ja ystävilleni siellä lähempänä pistän heti vinkin ja linkin! Jos jotain saisi toivoa, niin neule- ja virkkausohjeet suomeksi olisivat tervetulleita: Tuo neule-enkku kenkuttaa ja vaikeuttaa aloitusta:))) Mukavaa kevättä sinulle ja Pom Pomille!!!

    VastaaPoista
  2. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

    Obat Pereda Nyeri Dada Sebelah Kiri
    Cara Menghilangkan ambeien/Wasir Secara Permanen

    VastaaPoista