19.3.2014

Sattuipas silmiini hauska valokuvatapetti, Photowallin Confetti, joka on ruotsalainen muotoilija Maria Bergström käsialaa. Uuteen Graphic Ink -mallistoon kuuluu kaikkiaan viisi tapettia, mutta musteläiskiä muistuttava Confetti on minusta niistä ylivoimaisesti paras, joskin kolmioista muodostuvat vuorijonot näyttävät hauskalta myös.

Tuumailen jotain keveää ja leikkisää, muttei liian lapsekastakaan, tapettia lastenhuoneen yhdelle seinälle. Jotain tällaista se voisi kenties olla.
Kuvat: Photowall
 
Lisäys: 
 
Muistin samalla hetkellä painaessani julkaisunappia Photowallin edellisen tiedotteen, jossa lanseerattiin hollantilaisen Lilesadi-designstudion High Above -mallisto. Nämä on makeita myös!

Kuvat: Photowall

7 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi ihania! Etenkin juuri tuo pilkullinen. :)

  VastaaPoista
 2. I think I'm in love! Ihanin näkemäni tapetti aikoihin! Olen etsiskellyt kivaa tapettia ompeluhuoneeseeni ja oih, tuossa jos missä olisi nyt sitä jotakin. :)

  VastaaPoista
 3. Löysinpäs kivan blogin täältä! Kivoja tapetteja ja ihania wanhoja tavaroita alempana postauksessa oli kun kävin kurkkimassa.. :) Lukijaksi jään jos pääsen, nyt ollut ongelmaa tuossa liittymisessä.

  Ps, Tervetuloa vierailemaan mun blogiin, siellä arvontaakin ! :)

  VastaaPoista