16.8.2013

Onnea on


..oma koti!

Täällä ollaan suuren ja jännän äärellä. Teimme nimittäin maanantaina kaupat somasta 1947 rakennetusta rintamamiestalosta. Omakotitaloasuminen kutsuu meitä lokakuussa.

Kaikki tähdet taisivat olla tällä kertaa kohdillaan, sillä talo on pintojaan myöten kuin meille räätälöity, joten voimme vain muuttaa, kotiutua ja keskittyä olennaiseen eli sisustamiseen. Oma piha omenapuineen, pihasaunoineen, kasvimaineen ja puolukkamättäineen, täydellinen keittiö Smegeineen ja puuhelloineen, kompaktit huoneet lautalattioineen, vanhoine väliovineen ja takkoineen tuntuvat vielä aika epätodellisilta, mutta asia lienee iskostuvan päähän viimeistään muuttopäivänä.
Muuttoon asti yritämme saada ajan kulumaan tutustumalla Hannu Rinteen kirjoittamaan Perinnemestarin rintamamiestalo -kirjaan, jonka saimme ihanalta myyjäpariskunnalta lahjaksi.26 kommenttia:

 1. Onnea! Ihanan kutkuttavaa aikaa elätte!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea uusille talollisille! :-)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Sisäkuvia malttamattomana odotellen :)

  VastaaPoista
 4. Voih, onnea uuteen ihanaan kotiin!!!
  Meillä samankaltaiset kujeet mielessä :) mutta vasta suunnitteilla...

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen taloon, tuo tunne on taivaallinen ja epäilen sen säilyvän läpi elämän!!! Blogisi saa sen myötä mukavan uuden vaihteen päälle. (hyvä tämä on ollut koko ajan, mutta ymmärrät varmaan= innostuksen)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Ihanaa kun unelmat oikeasti toteutuu!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut mieleisistä talokaupoista. Kiva jäädä odottamaan, millaiselta se näyttää :)

  VastaaPoista
 8. Onnea hirmuisesti uudesta kodista -riemu ja onni välittyy tänne saakka. :) Kuvailun perusteella talo kuulostaa niin mainiolta, etten millään malttaisi odottaa sisäkuvia!

  VastaaPoista
 9. kuulostaa aivan ihanalta. haaveissa joskus vastaavanlainen koti

  VastaaPoista
 10. Oi, kiva juttu! Blogisi tulee vielä entistä mielenkiintoisemmaksi :)

  VastaaPoista
 11. Pakko tykätä myyjistä, kun tuon kirjan antoivat. Oon itsekin miettinyt, että jos joskus joudutaan myymään meidän torppa, lahjoitan ostajille läjäkaupalla perinnerakentamiskirjoja :D

  Ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 12. Onnea kaupoista! Ja tuo on muuten hyvä opus, löytyy meiltäkin hyllystä vaikke rintsikassa asutakaan.

  VastaaPoista
 13. Tuhannesti Onnea, ihana juttu:)!!!!

  VastaaPoista
 14. Niin söpö talo - on varmasti ilo sisustaa.

  VastaaPoista
 15. Onnea talokaupoista ja tervetuloa naapuriin! Hyvän asuinpaikan olette valinneet. :) Juuri eilen ohikulkiessani mietin, että jokohan talo on myyty.

  Mekin kävimme katsomassa tuota taloa viime keväänä ennen kuin se tuli välittäjälle myyntiin, mutta harmiksemme talo oli meille liian pieni. Suloinen se kyllä oli!

  Jään innolla seuraamaan blogiasi!

  VastaaPoista
 16. Näyttää sopusuhtaiselta ja kotoisalta kodilta. Kiva seurata, miten sisustatte!

  VastaaPoista
 17. Oi vitsi, onnea hurjan paljon! Kuulostaa aivan unelmalta :)

  VastaaPoista
 18. Ihana uutinen, kuulostaa unelmalta! Meillä kävi vähän sama homma, ai kun ois hauska joskus turista kunnolla... Mielenkiinnolla odotan muuttoanne!

  VastaaPoista
 19. Kivan näköinen pikkutalo, onnea vain kovasti! Me ostimme myös mieheni kanssa vajaa vuosi sitten v.1938 rakennetun talon, ja tänä vuonna olemme remontoineet sitä kovasti. Viikko sitten pääsimme muuttamaan Keltaiseen Tupaamme . Ihan on unelmatalo :)

  VastaaPoista
 20. Oikein paljon Onnea! :) Hienolta kuulostaa, ja näyttää soma talo! ja vehreä pihamaa.. ai että mä jo ihan ootan miten nättiä tästä tulee!
  Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista