19.2.2013

Löysin eilen Anttilasta mattoja (60x90 cm, á 6,95 e), joita en vaan voinut jättää kauppaan. Villamatot ovat kaikki erilaisia. Aion yhdistää ne ommellen yhdeksi suureksi. Kuvassa siis vasta mallaus menossa, mutta voi vitsit mie oon tyytyväinen.18 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea ja kauniita mattoja. Ja mikä hinta!!! :o

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Nuo matot on nättejä, kauniita värejä.

  VastaaPoista
 3. Näyttää vielä paremmalle kuin kaupassa! <3

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, oon ihaillu samaa ideaa kun jossain on tullu vastaan!

  Ps. Jos vanha kahvia-purkki kiinnostaa, osallistu arvontaan: http://estetiikkaajaelamaa.blogspot.fi/2013/02/arvonta.html

  VastaaPoista
 5. Herranjestas, nyt oot kyllä osunut kultasuoneen, sellaiseen missä erittäin hyvä idea kohtaa erittäin hyvät materiaalit. Mahtava, tekis mieli hakee itekki vaikkei meille mihinkään mattoa enää mahdu!!

  VastaaPoista
 6. Miekii haluun,ainaki yhen.Tuo etualalla oleva ainakin on täydellinen.Pitikö lähtee Anttilaan vai oliko tää vaan hetken tarjous?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matot lyötyivät Pimeät hinnat -tarjouksella. Yhden maton oikea hinta on huimat 13,90e. Eli uskoisin, että ovat ihan vakivalikoimissakin. Tosiaan kaikki olivat erilaisia, joten valikoima vaihtelee. :)

   Poista
 7. Kylläpä sait edukkaasti! Kerrassaan hurmaavaa.

  VastaaPoista
 8. Upeat pikku matot ja niistä tulee vielä upeampi iso matto.

  VastaaPoista
 9. Tuosta tulee upea! Olen monta kertaa miettinyt tuon tekemistä, kun kirppareilta löytyy ihania räsymattoja. Mutta aina jäänyt ajatuksen asteelle. Ehkä pitäisi ottaa susta mallia ja toteuttaa tuo urakka joskus. Meidän olkkari kaipaisi jotain super ihanaa mattoa.

  VastaaPoista
 10. Ootko aiemmin tehny tuommosia "palapelimattoja"? Sillä kyselen vaan että onko sulla joku hyväksi koettu ompelukonsti millä saat matot pysymään yhdessä? :) Itse tein räsymatoista tuommosen yhdistelmän, mutta se ei oikein ole kestänyt kulutusta, saumat ratkeilee. :/

  Käy kyllä kateeks nuo sun matot. Harmi kun täällä meillä ei ole anttilaa.. oisin ihan varmasti hakenut noita mattoja. On niin mun makuun :)

  /Paukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tehnyt aiemmin. Suunnittelen tässä vasta, että miten se olisi parasta toteuttaa. Tällä hetkellä vahvoilla on kalalanka, pistomallia vielä mietin.

   Poista
 11. Onpa nättejä! Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta! Aurinkoa!

  VastaaPoista
 12. Mulla on kanssa pari vuotta sitten ostettuja puuvilla räsymattoja joista mulla on ollu tarkoitus ommella samanlainen iso matto. Mie en ole vielä uskaltanut ryhtyä tekemään sitä koska en tiedä millä systeemillä ompelisin ne yhteen...

  T. Tiina

  VastaaPoista
 13. Mä oon yhdistellyt pieniä räsymattoja käsin ommellen karhunlangalla ihan peruspistoilla (eli tyyliin sisään toisesta ulos toisesta). Hyvin on pysyneet kiinni toisissaan, jopa lastenhuoneessa oleva. :)

  VastaaPoista