2.2.2013

Koralli

Kun näin kaupassa Novitan korallinpunaista Tuubi-kudetta, en voinut olla vastaamatta sen huutoon. Se oikein pakotti virkkaamaan korin tai kaksi. Huutelemaan jäi vielä Tuubi hammastahnan värissä.

Hämmästelin yht'äkkistä haluani virkata, koska olen enemmän neulojatyyppiä. Vielä enemmän tosin hämmästelin värivalintaani, korallinpunainen kun on aina ollut suurin inhokkivärini. Tämä trendivärien ykkönen on siis salakavalasti ujuttautunut minunkin elämääni.

4 kommenttia:

 1. Mulla pitää kans alkaa korinvirkkauspuuhiin kunhan kotiin pääsen, ja vessaan aattelin kans virkata maton. En oo virkannu sitten yläasteen että varmaan vähän hakemista on, mutta onneks tommosella isolla tulee nopeesti jälkee :)

  VastaaPoista
 2. Noni pakko ostaa tuota lankaa ja virkata koreja kans!

  VastaaPoista
 3. Millasta sitä oli virkata?
  Oon itsekin sitä harkinnut eteisen mattoon + muutamaan muuhun juttuun mutta tuntuu ettei ihan mattona kestäis. Muistelisin että Tampereella ois tähän asti ollu vaan jotain "jouluvärejä" ja senkään rakia en ole niihin tarttunut. Piipahdan heti tänään kurkkaamaan tilanteen! Jso ei muuta nii tuota saa kätsysti johtojen pääliseks jos on kivoja värejä :3

  VastaaPoista
 4. Ihana väri.Näin auringonvalon lisääntyessä tahtoo muutenkin mahdollisimman väriä ympärilleen,sitä varmaan valmistautuu henkisesti heräävän luonnon väreihin. Itsekäään en meinaa päästä ruokakaupassa lankahyllyn ohi ;)

  VastaaPoista