2.1.2013

Piilopaikka

Törmäsin Varpusilla Arabian uuteen Piilopaikka-astiasarjaan, jonka kuvituksesta vastaa Piia Keto. Mahtavan ihanat kuvitukset. Tällaisia lisää!


14 kommenttia:

 1. Tuossa kuvituksessa on jotain tuttua menneiltä vuosikymmeniltä - mutta en ole ihan varma, onko Arabialta vai joltain ruotsalaiselta firmalta. Täytyy tutkailla - kaunis on!

  VastaaPoista
 2. Onpas mukavan näköiset, fiilikseltään tuo mieleen Arabian Emilia -sarjan astiat!

  VastaaPoista
 3. Hiukan tulee mieleen Esteri Tomulan kuvitus, mutta "realistisemman" näköisenä. Aika nätti, ja onneksi taas jotain vähän uutta ja erilaista.

  Piti laittaa linkki Esteri Tomulan Pastoraali-sarjasta, mutta mulla on jotain teknisiä ongelmia copypasten kanssa. Joudutte siis googlaamaan.

  VastaaPoista
 4. OIOI! Kannu pääsi heti hankintalistalle, koska sellainen on oikeasti tarpeen.

  VastaaPoista
 5. Oispa aivan täydelliset mökille jos ois mökki. Ehkä pitää hommata äidille kun sillä kerta mökki on :)

  VastaaPoista
 6. No nyt löytyi uudet lautaset tälle emännälle. Ostin just Sarjattoman keittolautaset, mutta ne laakeat ruokalautaset oli ärsyttävät malliltaan ja en halunnut niitä, joten meidän kaapissa on paikka lautasille. Nuo näyttää hyvänmallisilta ja niissä on joku juoni. Just passelit, sopii yhteen Sarjattomienkin kanssa.

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit. Kiitos vinkistä!

  Mua viehättää erityisesti tämän blogin nimi. Kaupunginosa jonne nyt rakennetaan, on erittäin mummolahenkinen mutta silti osittain modernihko. Tykkään :)

  VastaaPoista