27.12.2012

Elloksen kevät

Katsastin Elloksen kevään tuotteet ja siellähän on taas vaikka mitä ihanuuksia. Persikkaa, turkoosia ja pastellivärejä. Ellos näyttää parantavan juoksuaan sesonki sesongilta. Kivalta näyttää. Tilaukseen lähti heti alimman fiiliskuvan kolmiokuvioiset tyynynpäälliset.Kaikki kuvat: Ellos

5 kommenttia:

 1. elloksen tuoteet on nättejä, mutta eivät niin kestäviä. pussilakanat ja tyynyliinat ovat erityisen huonolaatuisia..muuta en sieltä ole vaatteiden lisäksi uskaltanut tilatakkaan, koska vaikuttivat nuo vaatteetkin huonolaatuisilta..tästä tosian aikaa jo monta vuotta, mutta eihän vanha tavoistaan pääse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellos on kyllä petrannut mielestäni myös laadussa takavuosien tasostaan. Itse olen uskaltanut tilata ja ollut tyytyväinen myös noihin liinavaatteisiin :) Kaikkea, kuten myöskin vaatteita ostan Ellokselta (ja ylipäätään mistään) erittäin harkiten. Hinta kertoo aika pitkälti laadusta, ainakin itselleni.
   Elloshan on lisännyt merkkituotevalikoimaansa huomattavasti. Olen ostanut esim. Espritin vaatteita hyvällä alennuksella. Ja Somewhere on mun suosikki merkki Elloksen vaatteista. Syksyllä valikoimiin tuli myös mm. Ferm Living.

   Ja tää ei ollut sen enempää mikään myyntipuhe vaan ihan kuluttaja-arvio :D

   Poista
 2. Ihan kivoja, paitsi että ovat kopsanneet tuon Kekkilän parvekelaatikon / viherlaatikon. Se näissä Ikea, Ellos ym. aina vähän ärsyttää kun kopsaavat aika roisisti originaaleja. Hyvää vuotta 2013 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä ei yhtään käy kieltäminen. Eivätkä taida ikinä ottaa opikseen.

   Oikein ihanaa alkavaa vuotta myös sinne! :)

   Poista
 3. Samaa mieltä, valikoima ja laatu parantuneet... Aivan ihania juttuja taas kevääseen!

  VastaaPoista