7.11.2012

Pallovalosarja

hei, piipahdin vinkkaamaan (tai suoranaisesti mainostamaan*) kun huomasin, että Stockmannin verkkokaupassa näyttäisi olevan -20% vielä tämän päivän muun muassa nämä ihanaiset Paulin pallovalosarjat. Hyvä tilaisuus siis hankkia pallovalot omaankin kotiin iltoja piristämään mikäli ei sellaisia vielä omista. Nää on vaan niin ihanat!

Edit: öö, etu näyttäisikin siis olevan kanta-asiakkastarjous. "Täyttämällä hakemuksen verkossa, saat kaikki kanta-asiakasedut heti käyttöösi", sanotaan sivuilla.

Kaikki kuvat: Stockmann


* linkki on toteutettu yhdessä affiliate-mainoskumppanin kanssa.

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä =) Sain tilattua ne ihka ensimmäiset omaan kotiin.

  VastaaPoista
 2. ovat alessa myös liikkeissäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä tietää. Meillä kun ei Kuopiossa ole tuota tavaratalojen kuningatarta, niin netti toimii ainoana väylänä. Mutta ne jotka pääsee paikanpäälle hipelöimään, niin ehdottomasti sinne. :)

   Poista
 3. Mä tahtosin kovasti kans nää pallot ja huomasin myös tuon alenkin, nyt oon sit pari päivää pohtinut mihin laittaisin ne, enkä ole vielä keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, veikkaan, että palloille aina paikan keksiin. Ikkunaan jos ei muuta. :)

   Poista
 4. Meillä on jo kahdet, vaan vielä keksisin paikan kolmansillekin..!

  VastaaPoista
 5. Liikkeissäkin näytti olevan sama kantisale. Kävin hakemassa jo kauan himoamani monivärisen ja valkoisen. Ihanat. Pientä askartelua vaati, mutta työ palkitsi, kun sai töpselin seinään.

  VastaaPoista