22.11.2012

Joululahjat mummolasta?

Tämän helpommaksi ei joululahjashoppailu tule:

Haluan ottaa omien tuotteideni lisäksi mini-kauppaani näin joulun alla myyntiin pienen erän tarkoin valittuja spesiaaliherkkuja. Välttyäkseni turhilta tilauksilta ajattelin kysäistä reilusti suoraan teiltä, josko alla näkyvät tuotteet kiinnostaisivat teitäkin. Minusta ne nimittäin ovat ihan superihania!

Minulta voisi siis nyt suoraan tilata arvonnassakin nähtyjä Darling Clementinen Harvest- korttisettiä ja kalenteria sekä ihania päärynä- ja sitruunajulisteita. Tarjolla olisi myös Polkka Jamin Marjaonni-pyyhe, Himmeli-korttisetti ja Kerät-muistikirja. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä ajattelin laittaa pienen tilauksen myös ranskalaiselle Papier Tigrelle, jonka tuotteisiin olen aivan hullaantunut. Heillä ei taida olla ainuttakaan jälleenmyyjää Suomessa. Vai mitä sanotte noista ihanista vihkoseteistä ja upeista, pahvisista seinälokerikoista? Itse ainakin ilahtuisin ikihyviksi, jos saisin pukilta minkä tahansa näistä ;)

Kaikkien hinnat ja tuotetiedot on listattuna kuvan alla. Kuvaa saa klikattua isommaksi.


1. Darling Clementinen Harvest-korttisetti, 8 kpl 1-osaista korttia, 15x10,5 cm, 16 e.
2. Darling Clementinen Harvest-kalenteri 2013, kierrätyspaperia, koko taitettuna A5. 18,50 e.
3. Polkka Jamin Marjaonni-keittiöpyyhe, 52% pellavaa, 48% puuvillaa, 50x70cm, 17 e.
4. Papier Tigren The Tri-Postal -pahvilokerikko, kahden setti, 14x28,5cm, kierrätyspahvia, 25 e.
5. Papier Tigren The Moderns -vihkosetti, 3kpl,  48 sivua, 1 viivoitettu, 1 ruudullinen, yhdessä valkoiset sivut, koko A6, kierrätyspaperia, 16 e.
6. Papier Tigren The Indians -vihkosetti, 3 kpl, 48 sivua, 1 viivoitettu, 1 ruudullinen, yhdessävalkoiset sivut, koko A6, kierrätyspaperia, 16 e.
7. Polkka Jamin Kerät-muistikirja, 192 sivua, joka toinen sivu viivoitettu, 12x17cm, kierrätyspaperia, 16 e.
8. Papier Tigren The Tri-Angles -pahvilokerikko, 8 osaa, yhden osan leveys 15 cm, kierrätyspahvia, 39 e.
9. Polkka Jamin Himmeli-postikorttisetti, 8 kpl 1-osaista korttia, A6, 9,50 e.
10. Darling Clementine Harvest-juliste, Päärynä ja Sitruuna, 50 x 70 cm, postiteaan tuubissa. á 32 e.

Mikäli mielit tilata näitä ihania tuotteita, laita tilausta tulemaan minulle sähköpostiin (liinu.kekalainen at gmail.com) toimitus- ja laskutusosoitteen ja kappalemäärien kera. Kyse on sitovasta ennakkotilauksesta. Tuotteet laskutetaan kun tiedän niiden saapuvan varastoon ja paketti toimitetaan kun maksu näkyy tilillä. Tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Postikulut sisältyvät hintoihin.

Välttyäkseni turhalta varastolta teen tilaukset toimittajille siis teidän tilaustenne pohjalta. Jos tuotteita jää, lisään loput sitten tuonne piskuisen kauppani puolelle. Mutta kaikkia tuotteita ei välttämättä siis tule kauppaan ollenkaan, joten tilaisuus voi olla ainutkertainen.

Teen kaikille kolmelle toimitsijalle tilausta ensi viikolla. Ennakkotilausten on oltava minulla siis sunnuntai-iltaan 25.11. mennessä. Jokainen yli 50 eurolla tilannut saa kaupan päälle vielä valitsemansa korvikset. Täydennä pukinkonttia tai laita omaan korvaan. Uusina väreinä valikoimaan tuli juuri kolmella pallolla multi4 (vihreä, konjakki, keltainen) ja kokokeltainen. Koruja voi siis tilata samaan pakettiin lahjoiksi ja itselle. Kaikki korvismallit näet täältä. Ja kerro kernaasti myös kaverille!

Jonglööri-korvikset kolmella pallolla. Värit: multi4 (vihreä, konjakki, keltainen) ja keltainen. Pallon halkaisija 2 cm. 19 €, sis. postikulut.

 Vielä muutama kuva noista mahtavista pahvilokerikoista. Ne voi siis asetella kuinka haluaa, nastat tulevat paketissa mukana. Tuote lähetetään litteässä paketissa ja se on helppo kasata. Sormeni syyhyävät saada lokerikko heti käsiini, niiden tuunausmahdollisuudet ovat rajattomat, jos pahvipintaan joskus kyllästyisi. Ja sopii lahjaksi muuten miehillekin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti