29.11.2012

Anno

Oletteko jo törmänneet Keskon uudistuneeseen Anno-tuotesarjaan? Törmäsin malliston kuviin jo taannoin Mikon blogissa, mutta muistin ne taas tänään, kun eksyin Kodin Ykkösen Pinterest-sivulle.

Anno on kokenut kyllä mainion kasvojen kohotuksen. Kuvat näyttävät kerrassaan upeilta. Ainakin tuon villaisen Pandora-maton voisin ottaa joskus lähempään tarkasteluun.
Kaikki kuvat: Kodin Ykkönen

10 kommenttia:

 1. VOi kyllä;nuo matot...vihdoin löytyi "se oikea". :)

  VastaaPoista
 2. Törmännyt oon, ja uskon että sarjasta tulee menestys. Ihania tuotteita on monia (esim. pellavapussilakanat, ja tuo sulkalakana, mv-seinäkello...) ja edulliset hinnat, mikä onkaan parempi yhdistelmä.

  VastaaPoista
 3. Löytyykö tuo mustavalkoraitainen matto tuolta kodin1-sivuilta? Puusilmä ei näe, ja kun ei ole tarkempaa tietoa, mitä se on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei osunut minunkaan silmään. Voi olla, että ne ei ole vielä edes valikoimassa. Ainakin nuo Pandora-matot ovat tulleet käsittääkseni myyntiin ihan vasta.

   Poista
 4. Tuota höyhensarjan pussilakanoita haaveilin meille eilen. kypsytän vielä viikonlopun yli ajatusta. annon vuode tekstiilit ovat olleet aikaisemmin hyvälaatuisia, joten miksipä en hankkisi noita uutuuksiakin..

  VastaaPoista
 5. Tuo matto on kyllä saatava, mustavalkoisena!

  VastaaPoista
 6. Onpas kyllä todella kauniita kuvia "halpatuotteiksi". Uusille matoille olisi tarve ja olisipa kiva löytää niitä kerrankin jostain läheltä ja mahdollisesti vielä kohtuu hintaan, eikä aina tilailla jostain kaukaa tai tehdä itse.

  VastaaPoista