2.7.2012

Lapikasrakkaus

Huolisin kaappiini näistä Keron kengistä minkä tahansa parin. Ja varsinkin ensimmäisen, Denim Demonin kanssa yhteistyössä tehdyn parin, jossa lapikas kohtaa nykypäivän. Aivan mahtavia. Kolahtaako sinnuun?


 Kaikki kuvat: Kero

13 kommenttia:

 1. Mulla on arkikäytössä Keron mustat lapikkaat, talvisin käytin villasukan kanssa. Vielä kun laittaa tervaisen suoja-aineen, niin johan pääsen kotifiiliksiin. :) Haaveissa olis seuraavaksi hommata punaiset saappaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, nyt olen ihan pikkuisen kade. Minunkin on ehkä pakko saada omat Kerot! Oletan, että ne on aikas hyvät jalassa. Totuuden nimissä sanottakoon, että ne vanhat lapikkaat, jotka omistan, eivät ole ihan parhaat kävelyyn. Ajansaatossa kun ovat vähän kovettuneet.

   Poista
 2. Aivan ihanat! ...ja varsinkin noi ekat, mutta aivan hirveen hintaset mun kukkarolle... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat on, mutta on toki hinta aika suolainen. Ainakin jos puhutaan noista Denim Demoneista. Säästää niihin saisi aika kauan.

   Poista
 3. Nämä ovat kyllä ihania! Olen onta vuotta jo haaveillut lapikkaista. Ehkä ensi talveksi tulee ostettua, sillä heitinhän muutamat talvikengät roskiin keväällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, no jos on heittänyt jo valmiiksi toisesta päästä pois, niin silloin on lupa ostaa uudet! :)

   Poista
 4. Kolahti, niinkuin kolahti koko blogi, joka on hyvin iloinen ja fresh... ja ihania kuvia!!!Listasin itseni lukijaksesi.

  VastaaPoista
 5. Oi tykkääntykkään! Enpä tiennytkään, että noita saa tuommoisina avokkainakin.
  Ensi talveksi (kauhea edes puhua moisesta keskellä kauneinta kesää) haaveilen kunnollisista saapikkaista, jotka kestäisivät useammankin sesongin. Ehkä noista olisi sellaisiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minusta tuo avokas on myös erittäin hurmaava! Lapikkaat kyllä kestää varmasti aikaa sekä käytttöä, joten tokkopa huono sijoitus. :)

   Poista
 6. No kyllä kolahtaa! Olen käynyt nettisivuilla valkkailemassa moneen otteeseen. Vielä ei ole budjetti antanut myöden.
  Kiitos muuten superhienoista jonglööreistä. Heiluvat korvissa päivittäin. Sopivat arkeen ja juhlaan. Vakiovarustus suorastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että korvikset tulivat perille ja että olet tyytyväinen! :)

   Poista