1.3.2012

Reissureppu

Olen pitkään haaveillut Kånken-repusta.  Olen joskus omistanut repun vihreänä versiona (löytö kirpputorilta viidellä markalla), joten tiedän sen sopivan selkääni ja vetävän tavaraa melko mukavasti. Olen lykännyt ostopäätöstä lähinnä kai siksi etten ole osannut päättää väriä. Tänään otin asian tapetille ja rajasin päätöksen kolmeen väriin. Keltainen lähti lopulta tilaukseen. Olen tyytyväinen vaikkakin tuo oranssi näyttää koko ajan kivemmalle..



Kaikki kuvat: Fjällraven / Retkiaitta

Akuutti tarve repulle tuli, kun tajusin tarvitsevani päivärepun viikonloppureissullemme Roomaan. Viikon päästä tallailen pari päivää siis Rooman katuja. Voi iloa, voi onnea. Mielenkiintoisia käyntivinkkejä saa laittaa tulemaan! Pikkuputiikkeja, kahviloita, ravintoloita. Ja erityisesti Trasteveren kaupunginosasta, jossa aiomme majoittua.

"Katukuvaltaan Trastevere on muuta Roomaa ränsistyneempi, mutta samalla hyvin romanttinen ja maalauksellinen, pikkukujineen ja kahviloineen." Wikipedia

5 kommenttia:

  1. Aivan ihana!
    Tuollaisen ostan pojalleni,kun aloittaa ekan luokan muutaman vuoden päästä.
    Ja värikin on hiukan täydellinen!

    VastaaPoista
  2. Mun ekaluokkalaisella pojallani on sellainen tummempi vihreä versio. Hyvin on kestänyt railakkaan pojankin käsittelyssä...

    VastaaPoista
  3. Mulla oli Kånken sinisenä joskus hamassa nuoruudessa. Ja kyllä se kesti... Nyt alkoi tekemään mieli tuota keltaista. Aivan ihana väri!
    Trastevere on juuri kuvauksen mukainen ja täynnä mukavia kohtuuhintaisia ravintoloita, kujia ja paljon katseltavaa. Tultiin nimittäin just vajaan viikon Rooman lomalta... Kannattaa kivuta Pietarin kirkon kupoliin, vaikka hissilipun lisäksi pääsee kiipeämään yli 300 jyrkkää ja kapeaakin porrasta, on näköala huipulta aivan mahtava. Ja näköala kupolin sisäpuolellakin on huimaava... Kevään "viileillä"(+18 tällä viikolla) keleillä kiipeäminen on vielä siedettävää toisin kuin edellisellä kerralla kesähelteisessä Roomassa.
    Kivaa reissua!

    VastaaPoista
  4. keltainen on upea!!
    mukavaa lomamatkaa!! :)

    VastaaPoista