5.2.2012

Hermanni hoidossa

Eilen oveeni kolkutettiin. Oven takana seisoivat ihanat naapurintytöt, jotka kysyivät haluaisinko itselleni Hermannin. Hermannin? Ystävyyskakun, jonka valmistumiseen menee kymmenen päivää. He antoivat minulle kakun juuren ja lupasin jakaa sen eteenpäin kunhan aika olisi kypsä. Yhdeksäntenä päivänä juuri näet jaetaan ja annetaan eteenpäin ystäville. Itselleni jää yksi osa, josta teen kakun itselleni.

Sattuupa sopivasti, että kakun olisi määrä valmistua ystävänpäiväksi: Voin siis jakaa myös itse kakun kera ystäväin. Toivoa sopii, että juuri pysyy hengissä siihen asti.. Nyt siis vain hämmennellään ja ruokitaan seuraavat päivät.

En ollut koskaan kuullutkaan tällaisista kiertävistä kakuista. Pikaetsinnällä jäljet johtivat tänne.Mukavaa ja jännittävää vaalipäivää!

9 kommenttia:

 1. Hei, terkkuja hermannille! Meillä tuo kaveri vierailu vuosia sitten, ja edelleen muistamme hyvän maun (ja pahan hajun) :-)

  VastaaPoista
 2. Mä sain ystävyyskakun juuren joskus 20 vuotta sitten :-O Hauskaa, että se on edelleen hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 vuotta sitten!? Ja mä törmään kakkuun vasta nyt. Hyvin on porskuttanut hengissä Hermanni. :)

   Poista
  2. minä saan hermannin lauantaina kaverilta

   Poista
 3. Voih, Hermanni kuulostaa hyvältä!..ja herkulliselta:)

  VastaaPoista
 4. Mäkin sain hermannin joskus 15vuotta sitten ala-asteella :) Hyvää oli ja muistan edelleen miten jännää sitä oli kasvattaa ja sitten jakaa eteenpäin!

  VastaaPoista
 5. mistä voit saada hermannin

  VastaaPoista