9.2.2012

Brita

Tykkään kovasti näistä Brita Swedenin tuotteista, etenkin matoista. Reippaita ja raikkaita. Vaan en ole päässyt testaamaan miltä muovikuteinen matto tuntuu jalan alla. Kokemuksia? Suositteletko ja mihin tilaan? Kaikki kuvat: Brita Sweden


9 kommenttia:

 1. Olen joskus ihaillut samaisia mattoja, valitettavasti myöskään mulla ei oo kokemusta mut HIENOJA ne on!:)

  VastaaPoista
 2. Ei kokemusta näistä nimenomaisista, mutta mummulassa oli muovikuteisia mattoja pirtin lattialla, sellaisia valko-kelta-oransseja. Ne ainakin tuntui pehmeältä jalkaan. Eikös niitä aikanaan tehty maitopusseista..? En koskaan muistanut kysyä mummulta.

  VastaaPoista
 3. Meillä on mummulassa vieläkin moiset, ja vähän viileät varmaan talvella jalan alla, mutta eipä silloin yleensä ilman sukkia kuljeta. Mummulla on muovimatto ainakin eteisessä ja keittiössä - helppoja puhdistaa.

  VastaaPoista
 4. Ovat parhaat matot ikinä, keittiössä ja eteisessä. Harkitsin jopa lastenhuoneen lattille. Pesu ja muukin siistinäpito helppoa ja kaveri pesi omansa jopa pesukoneessa. Tilasin taannoin swedishdesignonline.comista ja tulivat 2 päivässä. Siis suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Mistä näitä mattoja siis saa tilattua? Tuota ylläolevaa anonyymin vinkkaamaa osoitetta en saanut auki..

  VastaaPoista
 6. Moikka,

  Niitä saa anakin tästä tosi kivasta ruotsalaisesta nettikaupasta joka toimittaa edullisesti Suomeen: http://www.frapp.se/

  Miia

  VastaaPoista