17.8.2012

Wanhan Wallankumous

Yksi mieleenpainuneista kodeista, johon työni puolesta olen päässyt vierailemaan, on tämä Turussa sijainnut ihanuus. Karoliinan ja Tommin perheen kodissa virrannut energia teki lähtemättömän vaikutuksen. Juttu on julkaistu kokonaisuudessaan Kotivinkin numerossa 13/2011. Nyt kuvia kodista on ilmestynyt Kotivinkin sivuille tarinan kera. Käykäähän lukaisemassa, jos juttu on mennyt sivusuun.

Mikäli perinnerakentaminen kiinnostaa, kannattaa kurkata myös Karoliinan ja Tommin Wanhan Wallankumous -kaupan sivuja (ja vierailla toki paikan päällä Turussa) sekä silloin tällöin päivittyvää blogia, jossa perhe rustaa kuulumisiaan uudesta, massiivisesta remonttikohteestaan.


Kuvat: Petra Tiihonen / Alias Studiot

9 kommenttia:

 1. Oi-joi, onpas aivan huikea koti! Tossa ollaan viety maalaistyyli ja nykyajan muoti astetta syvällisemmälle tasolle. Persoonallista, ja tyylikästä. Lattiat + tapetit ovat aika ihania... :P

  VastaaPoista
 2. Tämä olikin ihan mieletön ♥ Arkistoitu talteen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kauniisti yhdistetty herkullisia sävyjä;)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Jonain päivänä kiurujen yön on meilläkin. Löysin tänne vahingossa ja taidan jäädä seurailemaan;))
  T,Kati

  VastaaPoista
 5. Hurmaava koti, ihanan rohkea on tuo Kiurujen yö myös keltaisena! Ja tuo melkein vastaväri kontrasti sinisen ja oranssiin taittuvan keltaisen huoneen välillä vaan pysäyttää. Ah, olisipa vanha talo!

  VastaaPoista
 6. Otin tämän jutun talteen silloin samantien, kun lehti ilmesty. Harva koti jää mieleen niin kuin tämä. Kuvatkin ihania, muuttaisin tuonne vaikka heti!

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman kaunis koti, kiitos kun jaoit kuvat :)

  VastaaPoista