6.3.2016

Kässäkerho Pom Pom

Lupasin teille uutisia ja uusia tuulia. Täältä tulee: Olen perustanut oman kässäyhteisön, Kässäkerho Pom Pomin, joka on 2.4.2016 aukeava kauppa sekä kässäilijöiden yhteinen olohuone Kuopiossa sekä verkossa.

Oman kässäyhteisön, kannustuksen ja iloisten kohtaamisten lisäksi tarjolla on inspiraatiota, helppoja tsi-ohjeita ja mahtavia pienryhmäkursseja – neulomista, ryijyjä, askartelua. Tulevan kaupan valikoimasta löytyvät pehmeimmät langat ja halutuimmat lahjat kaikille kässäilijöille.

Mikäli kässäily kiinnostaa, tervetuloa mukaan! www.kassakerhopompom.fi
Pom Pom löytyy myös Instagramista: www.instagram.com/kassakerhopompom
ja Facebookista: www.facebook.com/kassakerhopompom

Tämän sivun päivittyminen jatkossa on epätodennäköistä, joskaan en koskaan sano ei varmaksi. Tulkaa siis mukaani Kässäkerhoon niin nähdään ihan varmasti, pian.

16 kommenttia:

 1. Mukavia uutisia ja Onnea Kässäkerho Pom Pom!!! Kovin olen kaukana Kässäkerhon kotipaikasta, mutta mukava linkki tulee olemaan uusi blogiyhteys ja nettikauppa. Niin ja ystävilleni siellä lähempänä pistän heti vinkin ja linkin! Jos jotain saisi toivoa, niin neule- ja virkkausohjeet suomeksi olisivat tervetulleita: Tuo neule-enkku kenkuttaa ja vaikeuttaa aloitusta:))) Mukavaa kevättä sinulle ja Pom Pomille!!!

  VastaaPoista
 2. Thank you so much for sharing this valuable information. Visit Ogen Infosystem creative website design and seo services.
  SEO Service in Delhi

  VastaaPoista
 3. Great information shared through this post. putlocker It helps me in many ways.

  VastaaPoista
 4. Thanks for sharing a really very nice article i like your blog too much
  the Pakistan no1 online Istikhara Service for more information please visit our website
  Online Istikhara Service
  Online Rohani Ilaj

  VastaaPoista
 5. Superb, I think this is one of the best pieces of information found on this blog. RP Paper Impex is one of the leading Kraft Shopping Bags, Food Grade Paper Bags Manufacturer and Writing Paper Manufacturers in India.
  Writing Paper Manufacturers in India

  VastaaPoista
 6. https://www.gillitv.net/v/hero-gayab-mode-on-17th-may-2021-full-episode-113-watch-online/

  Hero Gayab Mode On 17th May 2021 Full Episode 113 Watch Online gillitv

  VastaaPoista
 7. Watch Star plus Yeh Rishta Kya Kehlata Hai all episodes. Star plus YRKKH watch online. Yeh Rishta Kya Kehlata Hai is an Indian TV that is brodcasted on Star plus on daily basis. We try our best to make available all episodes and promos of Yeh Rishta Kya Kehlata Hai as soon as they are streaamed over Star plus.

  VastaaPoista
 8. Mitä etuja tarjoaa Kässäkerho Pom Pom jäsenilleen? Telkom University

  VastaaPoista