25.1.2016

Huhuu, onko siellä kettään? Täällä ollaan vielä ja elossa hyvinkin, hyvinvoipana. Elämä on vienyt mukanaan ja nykyisin kahden lapsen (kyllä vaan, elokuussa syntyi toinen poika) äitinä vapaa-aika on niin vähissä, että priorisointi osuu aina puikoille eikä blogiin, pahoittelut siitä.

Mutta puikoilla olen tikuttanut sitäkin enemmän. Neulonnasta on tullut tärkein ja rakkain (ainoa) harratukseni ja terapiamuoto kaiken tämän arjen keskellä. Jos olen kasvanut näiden viimeisen parin vuoden aikana ihmisenä ja äitinä, olen kasvanut myös neulojana ja kässäilijänä paljon. Käsillä tekemisestä on tullut vielä suurempi henkireikä elämässäni, vaikka ainahan se sitä on ollut. Verissä se on.

Vaan ei hiljaisuudesta ajanpuutettakaan voi pelkästään syyttää. Jäätyäni äitiyslomalle yli kaksi vuotta sitten, en ole liiemmin sisustamisen tuulia seurannut. Ja koska kotona kaikki on aina levällään (siis t o d e l l a levällään), ei kotikuviakaan tule otettua. En ole myöskään kummoinen asetelmaihminen. Enkä usko ketään kiinnostavan, jos vaihdan tyynyn paikkaa. Tosin enhän koskaan vaihda. Olen tajunnut myös, että en ole kovinkaan intohimoinen sisustaja: järjestystä meillä ei vaihdeta ikinä, tavara ei vaihdu ja uutta tulee aniharvoin, remontillekaan ei tarvetta ole. Aika surkeat lähtökohdat siis sisustusblogille, eikö!

Mutta käsityöt, ne kiinnostavat enemmän kuin koskaan. Olen ollut niin lukossa ja jumiutunut ajatukseen sisustusblogista ja -urasta, että olen unohtanut aiheen täältä tyystin. Yritän tapani parantaa. Ja arvatkaas - vietän tänä vuonna kymmenvuotista yrittäjätaivaltani, juhlavuosi siis. Uskon viimein löytäneeni oman tieni kuunneltuani sydäntäni, joten toivon, että voin pian kertoa uusista tuulista enemmän. Olkaa kuulolla!


14 kommenttia:

 1. Onpa ihanan väristä lankaa tuossa alakuvassa!Käsityöt ovat kivoja tehdä,itse ompelin vasta tunikoita.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan väristä lankaa tuossa alakuvassa!Käsityöt ovat kivoja tehdä,itse ompelin vasta tunikoita.

  VastaaPoista
 3. <3

  Alimman kuvan mallikaavio jäi muuten meille!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin, sisustustyynyjen kera tai ilman! :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kuulla sinusta ja onnea perheen lisäyksestä :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Täällä mä käyn kurkkimassa uusia päivityksiä harva se päivä :) Ihanat värit yläkuvan mekossa!

  Anu

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kuulla sinusta taas, paljon onnea perheenlisäyksen johdosta <3 Täällä ollaan ja pysytään :) Jos sisustus ei nyt inspaa, niin käsityöaiheiset postaukset olisi hyvin toivottuja.

  VastaaPoista
 8. Täällä olla :) Ihana tuo neulomasi mekko ♥

  VastaaPoista
 9. Ihanan värisiä molemmissa kuvissa. Minä olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 10. Blogitauot tekee ihan terää toisinaan, minäkin palasin vajaan parin vuoden jälkeen taas aalloille ;) Onnea perheenlisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
 11. Oikein paljon onnea ja tervetuloa takaisin! No kyllä nyt on käsitöitä ja käsitöitä, mutta niin mukavia molemmat, olet onnekas!

  VastaaPoista
 12. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  VastaaPoista
 13. Miksi kirjoittaja kokee, että hänen lähtökohdat sisustusblogille ovat surkeat? Telkom University

  VastaaPoista