9.5.2014

Onnea on oma piha!

Pahoittelen, mutta tätä mumeloa ei sisustus juurikaan tällä hetkellä  kiinnosta. (hieman huono tilanne tietenkin sisustusblogille..) Katsotaan sitten syksyllä uudestaan, nimittäin nyt ollaan ihanasti pihalla. Olo on kuin lapsella karkkikaupassa, kun saa seurata mitä kaikkea pihalta nousee (ainakin järjettömästi kieloja). Kesken on myös sen sata projektia, vaikka pitikin olla maltillinen näin ensimmäisenä kesänä ja katsoa mille uomille oleminen pihalla asettuu. Lähes valmiiksi ollaan jo saatu kierrätyslaatoista patio olohuoneen ikkunan alle. Pikkuruinen kasvimaanikin on jo myllätty ja reunustettu, joten se odottaa enää viljelysuunnitelman mukaisia kasvejaan.

Päiviämme ilostuttaa myös monimuotoinen liverrys, on jos jonkinmoista laulajaa. Lammella pesii sorsapariskunta, pöntössä talitiaiset. Tikka nakuttaa päivätpitkät puhelinpylväitä ja peippo seurailee toimiani kasvimaalla ja nappaa pintaan putkahtavat madot tuoreeltaan. Siilinkin kuulin pusikossa tuhisevan ja rusakko on monet kerrat loikkinut pihalla. Eläinrakkaalle tämä on erittäin mieluinen asetelma. Syötinhän jo lapsena sisälle tulleita metsähiiriä leivämuruilla, koska en koskaan saanut hamsteria. No nyt on aitiopaikat tarkkailuun!8 kommenttia:

 1. Eilen näin ensimmäiset nuput kieloissa...ihanaa aikaa tämä kevät!

  VastaaPoista
 2. Vähän sama vika. Ulkona on vain niin paljon ihanaa seurattavaa, että sisätilat eivät kauhiasti jaksa kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana punainen tupa. Täällä myöskin aitiopaikalla metsäneläinten liki. Oravat, puput,linnut ovat päivittäin läsnä. joskus myös ketut ja supikoirat. Peurojakin on pistäytynyt tontilla, mutta itse en ole niitä nähnyt. Ulkona on ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Ihania kevätpäiviä ja vihreän pilkahduksia. Nyt vaan nautitaan.

  VastaaPoista
 5. Ei hätää, tätä tuntuu olevan liikkeellä aika monessa sisustusblogissa :) Nautitaan kevään ja alkukesän huumaavista hetkistä ja tuoksuista, tää aika menee aina niin nopeasti ohi!

  VastaaPoista
 6. Jep, nyt on ulkona olemisen aika, sisustaa ehtii myöhemminkin. Viime viikonloppuna seurasin jännitysnäytelmää, kun oravamamma siirsi jättimäistä ruskeaa palloa suussaan linnunpönttöön korkealle mäntyyn. En pystynyt katsomaan loppuun asti, varmaan lopulta onnistui ihan hyvin. Siis poikasen siirto:)

  VastaaPoista