20.3.2014

Pari viikkoa sitten tein elämäni ensimmäisen Huuto.net -ostoksen, kun huusin Sisustuskärpäseltä kauan himoitsemani peltikaapin. Miten upea turkoosin sävy! Kaappi sopii pieneen eteiseemme kuin nakutettu. Se säilöö takit, asusteet ja käyttökengät oviensa suojaan ja siistii ennen niin ongelmallisen sisääntulon houkuttelevammaksi. Olen erittäin tyytyväinen ostokseen, joten kiitokset ja terkut sinne Jyväskylään.

Emme tehneet tosiaan mitään remonttia muuttaessamme syksyllä. Sen verran aion kesällä kuitenkin tarttua pensseliin, että annan valkopesun eteisen kuultomaalatuille seinille ja ruskealle katolle. Uskon, että tämä pimein kotimme sopukka raikastuu sillä kummasti.
12 kommenttia:

 1. tosi kiva, meiltä löytyy keltainen peltikaappi eteisestä:)

  VastaaPoista
 2. Wau ! Aivan ihana !
  Itsekkin olen peltikaappia metsästellyt , mutta mie en oo vielä löytänyt….metsästys jatkukoon !

  VastaaPoista
 3. Mahtava kaappi! Kun mulla vain olisi isompi eteinen niin hankkisin samanlaisen.Meidän kierrärissä on usein peltikaappeja.Maalilla niistä saisi myös tuollaisen syötävän turkoosin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on peltikaappeja muutama jäänyt edellisiltä asukeilta autotalliin. Me säilötään siellä omenamehustukseen tarvittavia pulloja... Samalla tavalla ovat muuten nämä entiset asukkaat käyttäneet kuultomaalia, ja meillä on operaatio uudelleenmaalaus eteisessä hiukan kesken, pitäisi saada tuo keittiöremppa ensin päätökseen :)

  VastaaPoista
 5. Herrapieksut miten upea!! Oon etsinyt useemman kuukauden punaista, keltaista tai valkoista peltikaappia meidän makuuhuoneeseen. Tuo on hieno :)

  VastaaPoista
 6. Samaa kaappia kuolasin, mutta minun oli vain itku silmässä todettava, että tuolle ei löydy meiltä tilaa. Ihanaan kotiin pääsi tämä upeus. :)

  VastaaPoista
 7. Tuollaiset kaksi kaappia tulevat myös meidän uuteen eteiseen. Ajattelin maalata ne jollain kivalla värillä. Vielä en ole päättänyt millä. 50 € pulitettiin niistä. Kivoja ovat nuo! :)

  VastaaPoista