25.10.2012

Modernisti maalla

Eilen ilmestyneessä Kotivinkissä (17/2012) on Petran kanssa tekemämme juttu ihanasta siilinjärveläiskodista. Mustaa, valkoista ja ripaus tiikkiä. Kiitos Jenni ja perhe, että saatiin tulla!
Kaikki kuvat: Petra Tiihonen / Alias Studiot

11 kommenttia:

 1. HEI, oi miten IHANAT kuvat olette saaneet aikaiseksi ja koti on mieletön yhdistelmä modernia, retroa yhdistettynä perinteisempään tyyliin, tykkään!!

  VastaaPoista
 2. Ihastelinkin näitä kuvia jo lehteä selatessani - kaunista! Etenkin kauniit tapetit kiinnittivät huomioni: kylpyhuoneen Marimekon Ruutukaava on ihan mielettömän hieno.

  VastaaPoista
 3. Ihastelin kuvia ja kotia juuri illalla! Ja mikä hauskinta, siellä kuvissa on sellaisia lapsuudesta tuttuja esineitä ja kalusteita, joista tuli mukavan lämmin fiilis!

  VastaaPoista
 4. Näitä kuvia selattessa aloin vielä enemmän haaveilemaan, että meillä olis jo valmista! Pari samaa tapettia näkyi olevan talossa, mitä meillekin laitetaan. Tuolla rullilla jo odottelevat.

  VastaaPoista
 5. OI, jotenkin olisin voinut ajatella tämän olevan meiltä :)Kerrassaan Ihana koti, niin mun makuun!Meillä on kans modernia, retroa, talonpoikaista mitä kaikkea sopivasti sulassa sovussa. Meillä yläkerta vielä rakentamatta ja haaveilen tota Marimekon Ruutukaavaa johonkin huoneeseen. Se on ihanaa tapettia!

  Nyt vasta piipahdin blogiisi, vaikka onhan tämä tullut vastaan, mutten oo saanut käytyä. Surkia minä! Nimittäin, ryhdyin heti lukijaksi! Käyhän kurkkimassa omaani jos kiinnostaa ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista