16.4.2012

Jotakin punaista

Kirpputorilta lähti matkaan (taas) jotakin punaista. Lamppu ja täydelliset puukengät. Lamppu etsii vielä paikkaansa, mutta puukengät pääsivät suoraan jalkaan. Mukavampihan niillä olisi ulkosalla kävellä, mutta täytyy odotella pihan muuttuvan mutavellistä hieman kiinteämpään olomuotoon.
Löydän kirpputoreilta yleensä suhteellisen paljon kenkiä. Ellen itselleni, niin sitten muille.  Luulen tarkkaavaisuuteni johtuvan yksinkertaisesti siitä seikasta, että kuljen useaa lajitoveria lähempänä niitä alahyllyjä, joissa kengät yleensä piileskelevät (tai sitten minulla on vain erikoinen maku, joka voi pitää yhtälailla paikkansa). Mittaa varrellani kun on kaikkiaan sataviisikymmentäkuusi senttiä. Onneksi jossain asioissa savolaiseen persjalkaisten sukuun kuuluminen on etu.

Voisin tehdä joskus ihan oman postauksensa noista löytämistäni kenkäaarteista.

10 kommenttia:

 1. Noi kengät on kyllä ihanat!!! Kelpaisivat. Mä en löydä ikinä kirpparilta itselleni kenkiä, ehkä mä tosiaan katselen liian korkealta niitä pöytiä. ;)

  VastaaPoista
 2. Ooh! Nyt tuli selitys siihen että miksi minä en löydä kirppiksiltä koskaan kenkiä. Ilmankos! T: 172cm :-) Kivat löydöt sulla, meillä majailee tuon lampun isompi serkku, jalkalamppu jossa noita kupuja kaksi tsipaletta. Terveisiä serkulta!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yksi lyhyen läntä karjalainen kenkäfriikki. Samaa sakkia siis :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava etulyöntiasema :D, sanoisin että evoluutio on suosinut savolaista kansaa!

  VastaaPoista