17.2.2012

Tapetteja ja vähän muuta

Törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa  Studio Ditteen. Onko sulle tuttu? Kuinka herttaisia tapetteja valikoimasta löytyykään. Meikämummon pehmittivät viimeistään nuo erilaisista nauhoista sekä posliinilautasista kootut tapetit. Toimisi mainiosti kotona yksityiskohtana. Valikoimista löytyy myös vähän muutakin. Ainakin Koti 360° myy näitä Suomessa.


Kaikki kuvat: Studio Ditte

9 kommenttia:

 1. OOh! Minä halluun! Onpa ihania, ihan nuo kaikki!

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. On ne ihania ja saavat hymyilemään. <3 Joskus jossain sisustuslehdessä kuolasin tuota linnunpönttötapettia. Se etenkin olisi aika ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, olipa kiva löytää tänne. Mukavaa raikasta mummolameininkiä :)

  VastaaPoista
 4. Noi lautastapetit on niin veikeet. Oon hulluna vahoihin arabian tasseihin. Oletko muuten ihan kirjaimellisesti mummo? Olisi aika hauskaa:).

  VastaaPoista
 5. Eikös ookkin ihania. :) Ja tervetuloa Sari! :)

  Kultakutri: Olen mummo vain mieleltäni, en kirjaimellisesti. Se on minun henkinen mielentilani, kun kotityöpaikallani pannukahvit keitettyäni hipsuttelen huopatöppösissäni neulepuikkojani kohden ja ihastelen kauniita ja nostalgisilta maistuvia ilmiöitä. :)

  VastaaPoista
 6. Hauskan erilaisia tapettaja. Tuota linnunpönttötapettia olen jossain nähnyt - tykkään söpöistä pöntöistä ja kivan kolmiulotteinen. Tuo raitatapetti olis kans piristävää jossain!

  VastaaPoista